Autoruit reparatie

 Autoruit reparatie nodig? Wij  zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne. En kunnen u dus helpen. Denk aan de volgende veel voorkomende soorten ruitschade:

 

Soorten autoruit herstel

De reparatie van een autoruit is vooral afhankelijk van de soort en zwaarte van de schade. Oppervlakkige en lichte schade zoals krasjes kunnen vaak verwijderd worden met polijsten. Wat diepere schade kan met hars worden opgevuld en hersteld. Is de schade echt zwaar, dan moet de betreffende autoruit vervangen worden. Denk dan vooral aan scheuren, barsten of zeer diepe krassen.

Autoruit reparatie kosten

De kosten van de reparatie liggen ook vooral aan de zwaarte van de schade: hoe zwaarder de ruitschade, hoe hoger de kosten. Als u ons schadeformulier invult kunnen we u vertellen wat de prijs is.

Als u een WA beperkt casco of volledig casco (all risk) verzekering heeft kost het repareren meestal niets. Het valt dan onder de dekking van de autoverzekering.  Als dat het geval is handelen wij het verder met uw verzekeraar af. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak te maken met ons. Zie voor meer informatie autoschade en verzekering. Ook als u niet verzekerd bent kunnen we u uiteraard helpen.

Contact

Wilt u meer weten of een vrijblijvend voorstel? Mail ons dan op info@autoschade-mosman.nl of bel ons:  0492- 537307. We helpen u graag met het vakkundig herstel van de glasschade.