Kosten voorruit vervangen en sterretje repareren

Autoschade Mosman is de ruitschade specialist in de regio Helmond, Gemert en Deurne. We repareren alle soorten glasschade aan uw auto, bedrijfswagen of camper. Of u nu particulier of bedrijf bent. Hieronder vindt u nadere informatie over kosten en prijzen van de verschillende soorten ruitschade.

Kosten voorruit vervangen

Wat kost een voorruit vervangen? Dat krijgen onze receptionistes dikwijls te horen aan de telefoon. Het antwoord kunnen we u bijna altijd snel vertellen. De prijs van een nieuwe voorruit is afhankelijk van merk en type auto.

Een nieuwe voorruit laten plaatsen is soms noodzakelijk of sterk aan te raden. Dat is het geval als de ruit beschadigd is door bijvoorbeeld grote breuken, barsten net voor het zicht of door krassen op de voorruit zodat het zicht sterk belemmerd wordt. Zie scheur in voorruit auto voor meer informatie.

Neem contact op met ons als u wilt weten wat het vervangen van een voorruit kost.

Sterretje voorruit repareren kosten

Een ster in de voorruit. Vrijwel iedere autobezitter heeft hier ooit wel eens mee van doen gehad. Gelukkig is een sterretje snel te herstellen en vaak ook voor rekening van de verzekering. Het is raadzaam een sterretje snel te herstellen. Om zo erger te voorkomen in de vorm van barsten in de voorruit. Dan bent u verder van huis.

Mocht het zo zijn dat u de kosten van het herstel zelf moet betalen: vraag dan geheel vrijblijvend wat de prijs is van de reparatie. Gelukkig is het verwijderen van een sterretje meestal goedkoop. Het is daarmee geen hoge kostenpost. Via ons schadeformulier kunt u een vrijblijvende prijsopgaaf opvragen.

Overige prijzen ruitschade

Sterretjes repareren en het vervangen van autoruiten zijn de meest voorkomende vormen van ruitherstel bij een voertuig. Daarnaast kan het voorkomen dat er kleine putjes door steenslag verwijderd moeten worden. Of krassen op autoruiten. Als u wilt weten wat de kosten van dit herstel zijn kunt u eveneens ons schadeformulier invullen.

Verzekering ruitschade

Glasschade wordt vaak vergoed door uw verzekering als WA beperkt casco of volledig casco bent verzekerd.  Als extra service helpen we u met de schadeafwikkeling. Zodat u hier zo min mogelijk werk op heeft. Zie voor nadere informatie autoschade en verzekering.

Contact

Wilt u meer weten over de kosten van autoruitschade? Mail ons dan op info@autoschade-mosman.nl of bel ons:  0492- 537307.