Reparatie sterretje voorruit

Reparatie sterretje voorruit nodig? Wij  zijn de ruitschade experts in de regio Helmond, Gemert en Deurne. Dergelijke kleine ruitschade ontsiert het glas, of het kan hinderlijk zijn als het in het zicht zit. Een sterretje in de voorruit laten repareren is verder altijd verstandig. Om zo barsten en scheuren te voorkomen. Dan bent u verder van huis. Meer daarover leest u op barsten in de voorruit.

De reparatie van een sterretje is ook zo gedaan. Klaar terwijl u wacht is het motto. Binnen 30 minuten is de voorruit hersteld.

Overigens doen we het verwijderen van een sterretje nooit op locatie. Dit in tegenstelling tot andere glasschadeherstellers zoals Carglass en Autotaalglas. Niet omdat we dat niet willen, maar omdat dit de kwaliteit niet ten goede komt.

Sterretje in voorruit herstellen prijs

We kunnen u precies vertellen hoeveel de kosten van het sterretje in voorruit herstellen bedragen. Als u ons schadeformulier invult kunnen we u dat zeggen.

Als u een WA beperkt casco of volledig casco (all risk) verzekering heeft kost het  verwijderen van een sterretje meestal niets. De kosten zijn voor rekening van de verzekering.  U hoeft verder niets te doen. Wij handelen het verder af met uw verzekering. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak te maken met ons. Zie voor meer informatie autoschade en verzekering.

Contact

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte voor een een sterretje in de voorruit repareren? Mail ons dan op info@autoschade-mosman.nl of bel ons:  0492- 537307. We helpen u graag met het vakkundig herstel van de glasschade.