Steenslag en autokrassen verwijderen

Steenslag en autokrassen verwijderen doen we als autoschadeherstelbedrijf veel. Dit zijn namelijk veel voorkomende kleine schades. Dit doen we vooral voor particulieren en bedrijven in de regio  Helmond, Deurne en Gemert.

Steenslag herstellen

Steenslag is een haast onvermijdelijke vorm van schade. Zeker als u veel kilometers maakt en veel op de snelweg zit. Steenslag ontstaat door steentjes die los raken uit het asfalt en dan kleine projectielen worden.

Vooral in de winter is de kans op steenslag groot. Het asfalt kan dan namelijk broos zijn geworden door de vorst, zodat steentjes in het asfalt los komen. Deze worden vervolgens door voorliggers ‘gelanceerd’ zodat de kans groot is dat deze op de motorkap van uw auto terecht komen. Of op uw voorruit. Het gevolg is respectievelijk steenslag of een sterretje in de voorruit.

 

Steenslag komt daarmee vooral voor op de motorkap en de neus van de auto. Steenslag verwijderen bestaat dan ook meestal uit de motorkap opnieuw spuiten. Dit doen we als schadebedrijf dan ook veel.

Autokrassen verwijderen

Een andere veelvoorkomende vorm van autoschade betreft krassen op de lak. De meeste autolak kan tegen een stootje, maar een kras kan toch voorkomen. Door de sleutelbos, zand op de slang van een hoge druk spuit of door vandalisme.

Autoschade Mosman kan u  snel helpen met auto krassen wegwerken. Dit doen we op verschillende manieren, afhankelijk van hoe diep de kras en daarmee de schade is.

Lichte krassen kunnen we doorgaans weg polijsten of wegpoetsen. Krassen die dieper door de lak zijn gegaan vragen meer werk. Dat betekent dat het betreffende deel van de carrosserie opnieuw gespoten moet worden. Denk aan de deuren/portieren of motorkap. Zie auto spuiten voor meer informatie. Wat voor een kras het ook is: wij zorgen ervoor dat ze verdwijnen.

Kosten steenslag herstellen en autokrassen verwijderen

Wilt u weten wat de kosten van steenslag reparatie en auto kras herstel zijn? Vul dan ons schadeformulier in.  Dan maken we voor u een vrijblijvende offerte. Vaak is schadeherstel verzekeringswerk. We kunnen u dan helpen en begeleiden met de schadeafwikkeling. Zie voor meer informatie autoschade en verzekering.

Contact 

Meer weten of nog vragen? Mail ons dan op info@autoschade-mosman.nl of bel ons:  0492- 537307. We helpen u graag met het vakkundig herstel van de schade.