Barst in autoruit repareren

 Scheur of barst in autoruit repareren? Goed idee, zeker als het om een barst in de voorruit gaat, wat het meeste voor komt. U loopt dan namelijk het risico op een boete. Of uw auto kan erop afgekeurd worden tijdens de APK.

Barst in autoruit maken

Een barst in een autoruit maken komt vrijwel altijd neer op het vervangen van de betreffende autoruit. De beschadiging is namelijk vaak zo groot dat dat de enige optie is.  Autoschade Mosman doet dat snel en vakkundig als erkend FOCWA autoschadeherstelbedrijf.

Barst in autoruit verzekering 

De kosten van het vervangen van een autoruit varieert per model/merk.  Indien uw auto WA+ of all-risk verzekerd is, dan is het vervangen meestal gedekt door uw autoverzekering. Naast het plaatsen van een nieuwe autoruit kunnen we ook helpen en ontlasten v.w.b. de schadeafwikkeling. Zie voor meer informatie autoschade en verzekering.

Vul ons schadeformulier in als u een vrijblijvend voorstel wenst. Ook kunnen we u ook helpen indien u de kosten voor eigen rekening neemt.

Contact

Wilt u meer weten of een afpsraak maken voor het plaatsen van een nieuwe autoruit? Mail ons dan op info@autoschade-mosman.nl of bel ons:  0492- 537307. We helpen u graag met het vakkundig herstel van de ruitschade.