Skip to content

Over Autoschade Mosman

De geschiedenis van Autoschade Mosman

Al op zeer jonge leeftijd is vader Frans Mosman begonnen met het herstellen van schadeauto’s. Eerst kleinschalig, maar naarmate er meer werk aangeboden werd, werd er begin jaren ’60 een eigen autoschadeherstelbedrijf begonnen. Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid van een ambachtelijk tot een modern uitgerust autoschadeherstelbedrijf.

In 1997 heeft de huidige directeur, zoon Harold Mosman, het bedrijf overgenomen en dit uitgebouwd tot een bloeiend en welvarend bedrijf zoals dit nu bestaat. Centraal hiervoor staan vakbekwaamheid, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en flexibiliteit. Kwalificaties waar we al jaren trots op zijn.

Continue groei

In 2000 is begonnen aan een grootscheepse verbouwing, waarbij maar liefst 1000 m2 bedrijfsruimte aangebouwd is. Hierbij is ook het “oude” gedeelte compleet aangepakt en gemoderniseerd. Het totale bedrijfsoppervlak is 4500 m2, waarvan 2200 m2 bebouwd. 

Het aantal personeelsleden is tot op dit moment dan ook toegenomen tot het huidig aantal van 25 fulltime medewerkers. Autoschade Mosman behoort dan ook tot een van de grootste en meest toonaangevende autoschadeherstelbedrijven van regio Zuid-oost Brabant.

Met trots kunnen wij zeggen dat wij een zeer flexibel en klantgericht bedrijf zijn, waar service en kwaliteit op de eerste plaats komen.

Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

Autoschade Mosman
wijzigt openingstijden

Autoschade Mosman is vanaf 1 augustus 2024 op werkdagen open tot 17:30

Voor reeds gemaakte afspraken in augustus blijven wij tot 18:00 uur beschikbaar.

Onze openingstijden per 1 augustus zijn:
maandag t/m vrijdag : 08:00 tot 17:30 
zaterdag 09:00 tot 13:00

Zon- en feestdagen zijn wij gesloten