Skip to content

Autoruit reparatie en herstel

Soorten autoruit reparatie

Autoruit reparatie is zeer afhankelijk van de soort en zwaarte van de schade aan de ruit.

Oppervlakkige en lichte schade zoals krasjes kunnen vaak verwijderd worden met polijsten

Diepere schade kan met hars worden opgevuld en hersteld.

Is de schade echt zwaar, dan is van autoruit reparatie geen sprake, dan moet de betreffende autoruit vervangen worden. Denk dan vooral aan scheuren, barsten of zeer diepe krassen.

Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

Autoruit reparatie kosten

De kosten van autoruit reparatie liggen vooral aan de zwaarte van de schade: hoe zwaarder de ruitschade, hoe hoger de kosten. Als u ons schadeformulier invult kunnen we u vertellen wat de prijs is. 

Als u een WA beperkt casco of volledig casco (all risk) verzekering heeft kost het repareren meestal niets. Het valt dan onder de dekking van de autoverzekering. Als dat het geval is handelen wij het verder met uw verzekeraar af. 

Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak te maken met ons. Zie voor meer informatie autoschade en verzekering. Ook als u niet verzekerd bent kunnen we u uiteraard helpen.