Skip to content

Kosten voorruit vervangen en sterretje repareren

Kosten voorruit vervangen

Wat kost het vervangen van een voorruit? Dat is een vraag die onze receptionistes vaak te horen krijgen aan de telefoon. 

Het antwoord kunnen we u bijna altijd snel vertellen. De prijs van een nieuwe voorruit is afhankelijk van merk en type auto.

Wanneer vervangen?

Een nieuwe voorruit laten plaatsen is soms noodzakelijk of sterk aan te raden. Dat is het geval als de ruit beschadigd is door bijvoorbeeld grote breuken, barsten net voor het zicht of door krassen op de voorruit zodat het zicht sterk belemmerd wordt. Zie scheur in voorruit voor meer informatie.

Neem geheel vrijblijvend contact op met ons als u wilt weten wat het vervangen van een voorruit kost.

Kosten repareren sterretje voorruit

Een ster in de voorruit. Vrijwel iedere autobezitter heeft hier ooit wel eens mee te maken gehad.
Gelukkig is een sterretje snel te herstellen en vaak ook voor rekening van de verzekering.

Het is raadzaam een sterretje snel te herstellen om erger te voorkomen in de vorm van barsten in de voorruit. Dan bent u namelijk veel verder van huis.

Gelukkig is het verwijderen van een sterretje meestal goedkoop. Het is daarmee geen hoge kostenpost. Via ons schadeformulier kunt u een vrijblijvende prijsopgaaf opvragen.

Mocht het zo zijn dat u de kosten van het herstel zelf moet betalen: vraag dan geheel vrijblijvend wat de prijs is van de reparatie. 

Overige prijzen ruitschade

Sterretjes repareren en het vervangen van autoruiten zijn de meest voorkomende vormen van ruitherstel bij een voertuig. Daarnaast kan het voorkomen dat er kleine putjes door steenslag verwijderd moeten worden. Of krassen op autoruiten

Als u wilt weten wat de kosten van dit herstel zijn kunt u eveneens ons schadeformulier invullen.

Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

Verzekering ruitschade

Glasschade wordt vaak vergoed door uw verzekering als WA beperkt casco of volledig casco bent verzekerd.  Als extra service helpen we u met de schadeafwikkeling. Zodat u hier zo min mogelijk werk op heeft. Zie voor nadere informatie autoschade en verzekering.