Skip to content

Steenslag en auto krassen verwijderen

Steenslag herstellen

Steenslag is een haast onvermijdelijke vorm van schade. Zeker als u veel kilometers maakt en veel op de snelweg zit. Steenslag ontstaat door steentjes die los raken uit het asfalt en dan kleine projectielen worden.

Sterretje in uw autoruit?

Vooral in de winter is de kans op steenslag groot. Het asfalt kan dan namelijk broos zijn geworden door de vorst, zodat steentjes in het asfalt los komen. Deze worden vervolgens door voorliggers ‘gelanceerd’ zodat de kans groot is dat deze op de motorkap van uw auto terecht komen. 

Of op uw voorruit. Het gevolg is respectievelijk steenslag of een sterretje in de voorruit.

Steenslag komt daarmee vooral voor op de motorkap en de neus van de auto. Steenslag verwijderen bestaat dan ook meestal uit de motorkap opnieuw spuiten. Dit doen we als schadebedrijf dan ook veel.

Auto krassen verwijderen

Een andere veelvoorkomende vorm van autoschade betreft krassen op de lak. De meeste autolak kan tegen een stootje, maar een kras kan toch voorkomen. Of dat nou komt door een sleutelbos, zand op de slang van een hoge druk spuit of door vandalisme.

Autoschade Mosman kan u snel helpen met auto krassen verwijderen. Dit doen we op verschillende manieren, afhankelijk van hoe diep de kras en daarmee ook de schade is.

Lichte krassen kunnen we doorgaans weg polijsten of wegpoetsen. 

Krassen die dieper door de lak zijn gegaan vragen doorgaans meer werk. Dat betekent dat het betreffende deel van de carrosserie opnieuw gespoten moet worden. Denk aan de deuren/portieren of motorkap. 

Zie auto spuiten voor meer informatie. 

Wat voor een kras het ook is: wij zorgen ervoor dat ze verdwijnen.

Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

Kosten steenslag herstellen en auto krassen verwijderen

Wilt u weten wat de kosten van steenslag reparatie of auto krassen verwijderen zijn? Vul dan ons schadeformulier in.

Na ontvangst maken we voor u een vrijblijvende offerte. Vaak is schadeherstel verzekeringswerk. We kunnen u dan helpen en begeleiden met de schadeafwikkeling. Voor meer informatie zie; autoschade en verzekering.