Skip to content

Auto laten spuiten

Nieuw kleurtje of lakschade?

Wilt u uw auto laten overspuiten? Dan kunnen wij u helpen met onze autospuiterij in de regio Helmond.

Met 25 full-time medewerkers zijn we een van de grootste spuiterijen in deze regio.

Lakschade herstel

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Zie hiervoor lakschade auto herstellen.

Motorkap spuiten

De motorkap is een specifiek onderdeel van de auto dat vaak apart opnieuw wordt gespoten. Dat komt omdat dit grote onderdeel van de voorzijde van de carrosserie het meest te lijden heeft van steenslag. 

Het plaatwerk heeft vooral veel te lijden als er veel op de snelweg wordt gereden. Met hoge snelheid slaan kleine steentjes op de motorkap, met kleine beschadigingen van de autolak tot gevolg.

Bij ons kunt u terecht om de motorkap opnieuw te laten spuiten. Wilt u weten wat de kosten zijn? Neem dan contact op met ons.

Niet alleen de motorkap krijgt het te verduren. Bijvoorbeeld de voorruit raakt vaak beschadigd door steenslag. Sterretjes en putjes zijn dan het gevolg. Deze vorm van schade herstellen we ook. Bekijk daarvoor; glasschade voorruit.

Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

Kosten auto overspuiten

Moet een ander deel van uw auto of bedrijfswagen worden overgespoten? Of wilt u uw voertuig in zijn geheel opnieuw in de lak zetten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan weet u direct wat de prijs is.

Mail ons op info@autoschade-mosman.nl of bel ons: 0492- 537307