Skip to content

Bumperschade laten herstellen

Bumperschade herstellen

Wilt u bumperschade laten herstellen en woont u in de regio Helmond, Deurne en Gemert? Dan kunnen we u snel en deskundig  helpen.  We zijn namelijk een autoschadeherstelbedrijf aangesloten bij de BOVAG. Een garantie voor kwaliteit en service.

We zorgen er allereerst voor dat de bumper van uw auto in de oorspronkelijke vorm terug gebracht wordt. Vervolgens doen we de bumper spuiten, zodat er van de (lak)schade niets meer te zien is.

Ook andere kleine autoschades repareren we overigens, evenals grotere schades all all-round autoschade hersteller.

Tevens wikkelen we de schade af met uw autoverzekering. Soms is het voordeliger dat niet te doen. U kunt namelijk terugvallen in het aantal schadevrije jaren en daardoor meer premie moeten betalen. Per saldo kunt u dan op termijn duurder uit zijn als u de schade claimt. Daar kunnen we u in adviseren. Lees mee op de pagina autoschade verzekering of eigen kosten.

Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

Kosten bumperschade herstellen

Wilt u weten wat de kosten van het herstellen van bumperschade zijn? Vul dan ons schadeformulier in.

Na ontvangst maken we voor u een vrijblijvende offerte. Vaak is schadeherstel verzekeringswerk. We kunnen u dan helpen en begeleiden met de schadeafwikkeling. Voor meer informatie zie; autoschade en verzekering.