Skip to content

Autoschadebedrijf nodig t.b.v. uw auto in Someren?

Auto montage in Someren

Al ruim 50 jaar is schadeherstelbedrijf Mosman bedreven op het gebied van schadeherstel in de regio Helmond-Someren. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Soms is er alleen sprake van esthetische schade maar soms is het repareren van een auto gewoonweg noodzakelijk om uw mobiliteit en veiligheid te kunnen waarborgen. Gelukkig voor u is Mosman via de N266 / N612 vanuit Someren in luttele minuten te bereiken.

Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

Voorbeelden van vormen van autoschade waarmee u te kampen kunt krijgen

Schade aan uw auto kent vele gedaanten. Soms wordt die door uzelf veroorzaakt, soms door een ander. En ook moeder natuur doet een duit in het zakje. Wij kregen bij Mosman al met regelmaat te maken met de vraag naar reparatiewerkzaamheden als gevolg van hagel en storm. Wat er zoal kapot kan gaan?

  • Uw voorruit. Wij repareren sterretjes en vervangen;
  • Een fikse deuk in het plaatwerk. Wij deuken die voor u uit;
  • Bumperschade opgelopen in Someren? In no-time door Mosman verholpen;
  • Krassen en putjes in de lak: Als professioneel schadeherstelbedrijf ontwikkelden wij in eigen beheer methoden om dat prijsvriendelijk te verhelpen.

Letterlijk alles wat kapot is aan uw auto kunnen wij repareren. En ook op preventieve basis kunnen wij u van dienst zijn. Dochterbedrijf Malex Automotive repareert namelijk motorische schades maar verricht ook onderhoudswerkzaamheden en APK-keuringen.

Wij helpen u bovendien bij verzekeringskwesties

Afgezien van het feit dat u uw auto even kwijt bent wanneer autoschadeherstel wordt uitgevoerd, wordt u dikwijls ook geconfronteerd met administratieve rompslomp. Grote kans immers dat uw verzekering de ontstane schade vergoed. Voorziet u schadebedrijf Mosman vooraf van alle informatie omtrent assurantiekwesties, dan kunnen wij declaratie grotendeels voor u afhandelen. Dan heeft u wel de lusten maar niet de lasten ten aanzien van uw autoverzekering in Someren.

Mosman onderscheidt zich door middel van flexibiliteit en klantgericht. Service en kwaliteit komen bij ons op de eerste plaats.

Autoschade Mosman
wijzigt openingstijden

Autoschade Mosman is vanaf 1 augustus 2024 op werkdagen open tot 17:30

Voor reeds gemaakte afspraken in augustus blijven wij tot 18:00 uur beschikbaar.

Onze openingstijden per 1 augustus zijn:
maandag t/m vrijdag : 08:00 tot 17:30 
zaterdag 09:00 tot 13:00

Zon- en feestdagen zijn wij gesloten