Auto lakschade herstellen

Autolakschade herstellen? Welkom bij Autoschade Mosman! Wij zijn namelijk de autoschade herstel specialisten regio  Helmond, Deurne en Gemert.

Lakschade aan uw auto herstellen we snel en vakkundig. In onze eigen spuitstraat herstellen we de lak in de oorspronkelijke kleur. Autolak herstellen is een vak apart. Een vak dat we goed verstaan sinds de jaren 60. Inmiddels doen we dit met 25 full-time medewerkers. Daarmee zijn we een van de grootste autoschadeherstelbedrijven in de regio.

Met al onze ervaring en kunde zorgen onze autoschade professionals ervoor dat er niets meer te zien is van de lakschade. En uw auto er weer als nieuw uit ziet. Neem vrijblijvend met ons contact op als u de kosten voor lakschade herstellen wilt weten.

Ook voor kleine lakschade herstellen

Niet alleen voor grote lakschade kunt u bij ons terecht. Ook voor kleine lakschade repareren zijn wij het adres in Zuidoost-Brabant. Veel mensen denken dat het niet interessant is dit te herstellen i.v.m. de kosten. Ook kleine lakschade herstellen we echter. En dat hoeft de kop niet te kosten. Neem met ons contact op als u een kostindicatie wilt.

Uitdeuken auto

Lakschade herstellen gebeurt vaak in combinatie met uitdeuken & blikschade herstellen. Dat doen we dus ook als compleet autoschadeherstelbedrijf.

Kosten lakschade herstellen auto

We kunnen u precies vertellen hoeveel de kosten van het herstellen van de lakschade zijn. Als u ons schadeformulier invult kunnen we voor u een vrijblijvend voorstel maken.

Vaak is autolak reparatie verhaalbaar op de verzekering. We helpen en begeleiden u dan met de schadeafwikkeling. Hier heeft u immers niet elke dag mee te maken en voor ons is het gesneden koek. Zie voor meer informatie onze aparte pagina autoschade en verzekering.

Als u de kosten niet kunt verhalen kunnen we u uiteraard ook van dienst zijn.

 

Contact

Wilt u meer weten of een vrijblijvende kostenindicatie voor lakschade herstel? Mail ons dan op info@autoschade-mosman.nl of bel ons:  0492- 537307. We helpen u graag met het vakkundig herstel van de schade.