Skip to content

Auto onderdelen Helmond

Autoschade Mosman: ook voor al uw auto onderdelen in Helmond

Schades of defecten aan een voertuig zijn nu eenmaal helaas soms onvermijdelijk. En in zo’n geval is het prettig om te weten dat je met Autoschade Mosman een specialist in de arm neemt. Onze vakkundigheden bestaan primair uit schadeherstel, ruit-reparatie en lakspuiten. Dit doen wij voor u ongeacht het merk van uw auto. Ook met caravans kunt u bij ons terecht en zowel als particulier als voor zakelijke doeleinden. Mocht het voor de reparatie van uw voertuig in Helmond noodzakelijk zijn om speciale auto onderdelen te bestellen, dan zullen wij dat voor u verzorgen.

Ook voor onderhoud kunt u bij Autoschade Mosman terecht. Dit wordt in de regel uitgevoerd via ons dochterbedrijf en BOVAG lid Malex Automotive dat direct bij onze schadeherstelwerkplaats in Helmond gevestigd is. Van hieruit kunt u alle specifieke onderdelen voor uw auto laten bestellen.

Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

Ook schadereparatie vergt soms nieuwe auto onderdelen

Als reparateur met jarenlange ervaring zullen wij er alles aan doen om lak- en glasschades zo prijsgunstig mogelijk voor u te repareren. Het opnieuw spuiten van onderdelen kan kostbaar zijn. Daar waar mogelijk proberen wij de noodzaak tot toepassing van nieuwe auto onderdelen in ons Helmonds bedrijf voor u te beperken en herstellen wij het plaat- en glaswerk door middel van spotrepair. Soms is het echter niet mogelijk om een barst of een deuk te herstellen. Wij beschikken dan over een ruime voorraad van standaard auto onderdelen en daar waar nodig zullen wij nieuwe onderdelen voor uw auto in Helmond bestellen. De lijnen met onze leveranciers zijn kort dus de levertijden zijn steeds beperkt.

Desnoods krijgt u van ons vervangend vervoer mee voor de tijd dat onderdelen in bestelling zijn. Op die manier blijft u steeds mobiel.

Ook voor alle auto onderdelen t.b.v. uw vakantievoertuig

Bent u eigenaar van een camper of caravan, ook in dat geval kunnen wij specifieke (auto) onderdelen leveren. De tak van ons schadebedrijf dat zich richt op herstel van dergelijke voertuigen alsmede op de levering van benodigdheden voor autocampers en caravans, is nabij Helmond gevestigd in Boekel. Denk hierbij aan onderdelen die zowel betrekking hebben op het in- als het exterieur alsmede aan motor-technische zaken. Autoschade Mosman heeft dé oplossing altijd in huis.

Autoschade Mosman
wijzigt openingstijden

Autoschade Mosman is vanaf 1 augustus 2024 op werkdagen open tot 17:30

Voor reeds gemaakte afspraken in augustus blijven wij tot 18:00 uur beschikbaar.

Onze openingstijden per 1 augustus zijn:
maandag t/m vrijdag : 08:00 tot 17:30 
zaterdag 09:00 tot 13:00

Zon- en feestdagen zijn wij gesloten