Auto spuiten

Wilt u uw auto laten overspuiten? Dan kunnen wij u helpen als de autospuiterij in de regio Helmond. Met 25 full-time medewerkers zijn we een van de grootste spuiterijen in deze regio.

Lakschade herstellen

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is. Zie lakschade auto herstellen voor meer informatie hierover.

Motorkap spuiten

De motorkap is een specifiek onderdeel van de auto dat vaak apart opnieuw wordt gespoten. Dat komt omdat dit grote onderdeel van de voorzijde van de carrosserie het meest te lijden heeft van steenslag. Het plaatwerk heeft vooral veel te lijden als er veel op de snelweg wordt gereden. Met hoge snelheid slaan kleine steentjes op de motorkap, met kleine beschadigingen van de autolak tot gevolg.

Bij ons kunt u dus terecht om de motorkap opnieuw te laten spuiten. Wilt u weten wat de kosten zijn? Neem dan contact op met ons.

Niet alleen de motorkap heeft het te voorduren. Ook de voorruit raakt vaak beschadigd door steenslag. Sterretjes en putjes zijn dan het gevolg.  Ook dat herstellen we. Zie glasschade voorruit voor meer informatie.

Complete auto over spuiten bij restauratie etc. 

We spuiten ook complete carrosserieën over. Denk vooral aan het koetswerk van gerestaureerde oldtimers. Of aan bedrijfswagens die in een andere kleur gespoten moeten worden. Ook auto onderdelen spuiten doen we. U kunt dus altijd bij ons terecht. Of u nu particulier of bedrijf bent. Wij zorgen er voor dat uw auto of bedrijfswagen (weer) strak in de lak zit!

 

Kosten auto overspuiten

Moet een ander deel van uw auto of bedrijfswagen worden overgespoten? Of wilt u uw voertuig in zijn geheel opnieuw in de lak zetten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij ons. Dan weet u wat de prijs is. Mail ons op info@autoschade-mosman.nl of bel ons:  0492- 537307.