Autoruit vervangen

 Autoruit vervangen? Wij zijn de autoglas specialisten in Helmond, Gemert, Deurne e.o. Als all-round FOCWA autoschadeherstelbedrijf kunnen we u prima van dienst zijn.

Het laten vervangen van een autoruit is nodig als deze te zwaar beschadigd is. Denk aan barsten en scheuren in een autoruit of aan diepe krassen. We kunnen u in ieder geval altijd helpen. Ongeacht welk soort autoruit, merk en model.

Autoruit vervangen kosten

Wat kosten een autoruit vervangen? Een veelgehoorde vraag voor onze medewerkers. Dat hangt sterk af van het soort autoruit en model/merk auto. We kunnen het u vertellen als u contact met ons opneemt. Mail ons op info@www.autoschade-mosman.nl of bel ons:  0492- 537307.

 

Autoruit vervangen zonder eigen risico

Het vervangen van een autoruit is verzekeringswerk indien u WA+ of all-risk verzekerd bent. Of u een eigen risico heeft hangt af van de polisvoorwaarden. Daar kunnen we kunnen u mee helpen. Hier heeft u immers niet elke dag mee te maken en voor ons is het gesneden koek. Zie voor meer informatie autoschade en verzekeringen.

Als de ruitschade niet gedekt is door de verzekering en u zelf moet betalen kunnen we u uiteraard ook van dienst zijn. Dat geldt ook als u überhaupt niet verzekerd bent.

Contact

Wilt u meer weten? Mail ons dan op info@autoschade-mosman.nl of bel ons:  0492- 53 73 07. We helpen u graag met het vakkundig herstel van de schade.