Skip to content

Autoschade afhandeling

Autoschade afhandeling door de schade expert

Autoschade afhandeling betreft in de regel 2 aspecten. Ten eerste wilt u natuurlijk dat de fysieke schade verholpen wordt. Wellicht is er sprake geweest van een serieuze aanrijding en kampt u met zowel uiterlijke als functionele schade. 

Geen zorg want schadebedrijf Mosman in Helmond zorgt al meer dan 50 jaar voor de afhandeling en reparatie van alle denkbare vormen van autoschade. Het maakt niet uit of u zich slechts ergert aan enkele krasjes of deukjes of dat uw auto een flinke deuk heeft opgelopen bij een aanrijding en niet meer goed functioneert. 

Mosman beheerst het totale gamma aan mogelijke reparaties.
Reparatie van een schade kan duur zijn maar gelukkig zijn veel mensen daarvoor verzekerd. En wanneer de schade door toedoen van een ander is veroorzaakt, hoeft u uw eigen verzekering niet eens aan te spreken voor wat betreft de financiële kant van autoschade afhandeling.

Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

Ook voor verzekeringen afhandelen rondom autoschade ga je naar Autoschade Mosman

Mosman Autoschade werkt samen met een zeer groot aantal verzekeringsmaatschappijen. U kunt vrijwel in alle gevallen bij Mosman terecht voor complete afhandeling wanneer uw voertuig malheur heeft opgelopen. 

Wij zijn ook goed op de hoogte van de verzekeringstechnische voorwaarden en kunnen u daarom adviseren en bijstaan in de contacten met verzekeringsmaatschappijen. 

Wij kunnen u onder andere adviseren t.a.v. de ladder van schadevrije jaren en berekenen welk scenario t.a.v. verzekeringstechnische afhandeling van autoschade het gunstigst is. Zo helpen wij u om een maximale besparing te realiseren.

Wanneer uw schade niet gedekt wordt

Vanzelfsprekend is het niet noodzakelijk dat u verzekerd bent voor autoschade afhandeling door Mosman. Ook wanneer u de reparatie uit eigen zak moet betalen kunt u natuurlijk bij ons terecht. Wij begrijpen dat niet ieder kostenniveau acceptabel voor u zal zijn en zullen u derhalve voorzien van meerder opties in verschillende prijscategorieën om uw schade te herstellen.

Autoschade Mosman
wijzigt openingstijden

Autoschade Mosman is vanaf 1 augustus 2024 op werkdagen open tot 17:30

Voor reeds gemaakte afspraken in augustus blijven wij tot 18:00 uur beschikbaar.

Onze openingstijden per 1 augustus zijn:
maandag t/m vrijdag : 08:00 tot 17:30 
zaterdag 09:00 tot 13:00

Zon- en feestdagen zijn wij gesloten