Skip to content

Voor hoogwaardig autoschadeherstel in de hele metropoolregio Eindhoven

Hoogwaardig autoschadeherstel in de regio Eindhoven

Uw woonplaats Eindhoven mag dan wel de High-Tech-City van ons land zijn. Helmond staat bekend als automotive stad. Voor allerlei vormen van voertuig gerelateerde dienstverlening is dat de dé plek om naartoe te komen. En dat geldt natuurlijk ook voor hoogwaardig autoschade herstel.

Bent u benieuwd hoeveel voertuigen uw stad eigenlijk telt? Nou dat zijn er heel wat. Met maar liefst 98.370 geregistreerde personenauto’s zijn er in Eindhoven ruim 1.000 auto’s per vierkante kilometer te vinden. Tel daar nog eens de 10.320 bedrijfsmotorvoertuigen en 6.705 motoren op die in uw stad geregistreerd zijn, en u zult begrijpen dat het soms een drukke bedoening is. Al die voertuigen zitten elkaar wel eens in de weg, met aanrijdingen tot gevolg. Mosman in Helmond is vervolgens hét autoschadeherstelbedrijf om deze voertuigschades te repareren.

Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

Geen ander autoschadebedrijf met zoveel knowhow in deze regio

De historie ten aanzien voertuigschade gaat ver terug. Rond 1900 botste een auto met niet werkende remmen in de afdaling van de Valkenburgse Cauberg op de middeleeuwse Grendelpoort. Het was officieel het eerste dodelijke ongeval in Nederland. Iets meer als 50 jaar daarna startte Frans Mosman met een eigen, kleinschalig autoschadebedrijf in de regio Eindhoven.

Vandaag de dag is onze firma uitgegroeid tot een allround autoschadeherstelbedrijf met klanten afkomstig vanuit de hele regio Eindhoven. Van het bijwerken van kleine gebruiksschade tot complexe vormen van auto uitdeuken en glasschadeherstel. Wij beheersen alle disciplines.

De rit meer dan waard

Bent u op zoek naar een partij die toonaangevend is op het gebied van autoschadeherstel? Omdat u wilt dat het goed gebeurt? Of omdat u zeker wilt weten dat de prijs die wordt berekend eerlijk is? Als specialist op het gebied van autoschade herstel hebben wij in de loop der tijd een breed scala aan oplossingsmethoden binnen diverse prijsklassen ontwikkeld. Wij kunnen u ook adviseren omtrent verzekeringstechnische aangelegenheden inzake schadeherstel en nemen u zelfs de nodige administratieve werkzaamheden uit handen.

Mosman: gauw weer de weg op!