Skip to content

Autoschade herstel nodig in de omgeving van Heeze?

Uw complete auto weer zo goed als nieuw. Mosman doet het!

Juni 2016 was een zwarte maand voor de regio Heeze on omstreken. Herinnert u het zich nog? Destijds was er sprake van diverse stormen en hagelbuien waarbij er soms zelfs hagelstenen zo groot als tennisballen uit de lucht kwamen vallen. De schade aan onder andere auto’s en caravans bedroeg destijds naar schatting zeker 325 miljoen euro. U kunt zich voorstellen dat er in ons autoschadebedrijf in die periode heel wat werd overgewerkt.

Gelukkig hebben weersomstandigheden van die orde zich nadien nauwelijks nog voorgedaan in uw woonplaats, maar de noodzaak tot autoschadeherstel is natuurlijk van alle dag. De aanleiding kan immers ook een botsing zijn, steenslag of gebruiksschade.

Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

Úw autoschadeherstelbedrijf voor de regio Heeze

Heeft u toch een botsing gehad en wilt u uw auto laten uitdeuken? Mosman Autoschade is een begrip in de wijde omgeving en via de N266 en de N612 in ‘no-time’ voor u bereikbaar. De aanleiding voor de noodzaak tot autoschade herstel hoeft echter niet altijd een aanrijding te zijn. U herinnert zich bijvoorbeeld vast nog wel de heftige hagelbui die in 2016 Someren trof en destijds het plaatwerk van een groot aantal voertuigen beschadigde. Mosman beschikt over technieken om zorg te kunnen dragen voor het uitdeuken van een door hagel beschadigde auto, zonder dat overspuiten daar altijd noodzakelijk bij is.

In ons 60-jarig bestaan hebben we op het gebeid van autoschadeherstel een grootschalige set aan reparatiemogelijkheden ontwikkeld. Hierbij letten we niet alleen op het resultaat van de reparatie maar ook op de prijs. U heeft dus wat te kiezen al naar gelang uw herstelbehoefte.

All-in-one

Ons autoschadeherstelbedrijf kan bogen op 6 decennia aan ervaring. In die tijd hebben wij onze dienstverlening uitgebouwd en onder andere dochter- en zusterbedrijven opgericht om u een one-stop-shop-faciliteit op autoschadereparatiegebied te kunnen bieden. Ook voor autotechnische schades (o.a. motor, aandrijving, elektra) kunt u dus vanuit Heeze bij ons terecht. Na afloop van iedere calamiteit dragen wij derhalve zorg voor waarborging van uw totale mobiliteit en hoeft u niet verschillende dienstverleners te bezoeken om de weg weer op te kunnen gaan.