Skip to content

Autoschade herstel regio Beek en Donk

In uw woonplaats Beek en Donk zijn heel wat autobedrijven gevestigd.

Daar kunt u terecht voor de aanschaf van een compleet nieuw voertuig, een fraaie occasion of voor onderhoud en reparatie. Eens in de zoveel tijd krijgt u echter naar alle waarschijnlijkheid ook te maken met autoschadeherstel als gevolg van een aanrijding of calamiteit. In dat geval is er in de regio Beek en Donk echter maar 1: Autoschade Mosman in Helmond. Autoschadeherstel zoals glasschadereparatie en een auto uitdeuken is een vak apart. Niet vreemd dat wij dat vak in onze 60 jaar durende bedrijfshistorie hebben leren beheersen als geen ander. In uw regio is Mosman als reparatiebedrijf daarom een begrip.

Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

Meer dan alleen een autoschadebedrijf

Onze dienstverlening is in de loop der tijd uitgebreid en aangevuld om als ‘1-stop-shop’ voor onze zakelijke en particuliere klanten op het gebied van autoschadeherstel te kunnen functioneren. Alle mogelijke schades, zowel lak- als gebruiksschades en zowel glas– als lakschade, kunnen door ons worden gerepareerd. Ook technisch functionele vormen van reparatie kunnen wij echter voor u in Beek en Donk uitvoeren. De dienstverlening van ons autoschadeherstelbedrijf gaat veel verder dan alleen uw defecte auto uitdeuken. Wij zorgen ook dat die weer perfect rijdt nadien. Tot onze groep behoort ook een autoschadebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de reparatie van vakantievoertuigen zoals caravans en campers. Zowel met in- als exterieurzaken ten aanzien van zo’n voertuig kunt u hier terecht.

De weg na een botsing leidt naar Mosman

In Beek en Donk staan maar liefst 5.190 personenauto’s geregistreerd waardoor het aantal voertuigen hier per vierkante kilometer iets hoger is dan het landelijk gemiddeld. Daar komen echter nog eens bijna 1.500 geregistreerde bedrijfsvoertuigen en motoren bij. Al die voertuigen zitten elkaar wel eens in de weg. Hopelijk is er alleen sprake van blikschade en bent u snel van de schrik bekomen. Vul daarna vlug alle gegevens omtrent uw schadevoertuig in op onze website, en u heeft de eerste stap naar effectieve schadereparatie alweer gezet.

Autoschade Mosman
wijzigt openingstijden

Autoschade Mosman is vanaf 1 augustus 2024 op werkdagen open tot 17:30

Voor reeds gemaakte afspraken in augustus blijven wij tot 18:00 uur beschikbaar.

Onze openingstijden per 1 augustus zijn:
maandag t/m vrijdag : 08:00 tot 17:30 
zaterdag 09:00 tot 13:00

Zon- en feestdagen zijn wij gesloten