Skip to content

Voor autoschadeherstel in Mierlo ga je naar Mosman!

Dat doen wij vakkundig

Diverse oorzaken kunnen aanleiding geven tot de noodzaak van schadeherstel ten behoeve van uw vervoermiddel. Dikwijls is die aanleiding een 2-zijdige aanrijding, soms echter is sprake van een botsing met een stilstaand object. Ook moeder natuur ‘doet een duit in het zakje’. Bij autoschadebedrijf Mosman hebben we meer dan eens een auto na een forse hagelbui moeten uitdeuken. Daarnaast is er nog steenslag op de snelweg en worden wij regelmatig gevraagd velgen te repareren die stoeprandschade hebben opgelopen. Als gerenommeerd autoschadeherstelbedrijf in Helmond, op steenworp afstand van Mierlo, beheersen we al die disciplines vanzelfsprekend uitstekend.

Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

Autoschade herstel van voertuigen op leeftijd

Per huishouden zijn er gemiddeld 1,2 auto’s in de gemeente Geldrop-Mierlo, oftewel maar liefst 21.645 in totaal. Met bijna 700 voertuigen per km2 zijn er dat bijna 3 keer zoveel als gemiddeld in Nederland. De kans op een aanrijding zit hier dus in een wat kleiner hoekje zou je zeggen.

U kunt echter ook een beroep doen op onze vaardigheden ten aanzien van compleet autoschadeherstel om uw oude voertuig weer beter te laten ogen. In de loop der tijd ontstaan er als gevolg van intensief gebruik gebruikssporen in zowel het in- als het exterieur. Onder andere onder de noemer smart-repair hebben we daarom binnen Mosman een complete set hersteltechnieken voor dergelijke schades ontwikkeld. Effectief maar betaalbaar.

Wij denken met u mee

Als u kiest voor autoschadeherstelbedrijf Mosman dan kiest u voor een proactieve partij die met u mee denkt in het totale proces van schadeherstel. Ondanks dat u voor sommige schades verzekerd bent, kan het soms toch slim zijn om het schadebedrag zelf te bekostigen. Per saldo bent u dan namelijk financieel beter uit omdat een claim dikwijls het aantal schadevrije jaren aantast en daarmee de assurantiepremie doet verhogen. Als gespecialiseerd autoschadebedrijf bekijken we dergelijke zaken met u in Mierlo en bepalen we in samenspraak de beste handelswijze.

1 ding is echter zeker: Mosman zorgt ervoor dat uw auto er weer tiptop uit zal zien.