Skip to content

Onze unieke autoschade service

Autoschade service

U heeft een fikse autoschade opgelopen, ‘en wat nu?’.

Bij Mosman Autoschade kunnen we het u bijna horen denken. Het vervelende van schade aan uw voertuig is niet alleen dat uw auto er niet meer fraai uitziet en wellicht ook niet meer goed functioneert, het is vaak ook een heel geregel om de schade op te lossen.

Of u nu zelf de schade heeft veroorzaakt of iemand anders, de schade verhelpt zichzelf niet. U zult dat via een verzekeraar moeten regelen. Dikwijls wil de verzekeraar echter eerst een beeld van wat de reparatie gaat kosten.

Gelukkig is er de autoschade service van Mosman Autoschade. Wanneer u in de regio Helmond woonachtig bent en te kampen krijgt met autoschade, dan neemt Mosman u nagenoeg al het werk graag uit handen. Dus ook het geregel.

Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

Autoschade en nu? Snel naar Mosman Autoschade!

Als een van de meest gerenommeerde autoschade herstelbedrijven in heel Brabant beschikt Mosman Autoschade over een ongelooflijke hoeveelheid kennis van alle denkbare soorten reparaties.

Enkele voorbeelden van reparaties die onder onze autoschade service vallen:

– Uitdeukwerk en vervolgens lakspuiten;
– Steenslagreparatie;
– Verwijderen van oppervlaktekrassen;
– Bumperherstel;
– Ruitvervanging en glasrepair.
– Etc.

Onze autoschade service gaat echter verder dan alleen de uitvoerende kant van de zaak. Krijgt u eens te maken met autoschade en denkt u dan ‘en wat moet ik nu doen?’.  Onze service houdt ook in dat wij contacten met de verzekeraar kunnen onderhouden en u veel regelwerk uit handen kunnen nemen.

Heeft u de schade zelf veroorzaakt en is deze verzekeringstechnisch niet gedekt? Ook dan kunt u natuurlijk bij ons terecht. Op basis van onze offerte kunt u zelf een besluit nemen of u de reparatie laat doorvoeren. In geval van lakschade kunt u dat vaak nalaten maar wij zullen u informeren wanneer door de geleden schade uw veiligheid in het geding kan raken.

Autoschade? Dat is nu eenmaal even slikken. Kom eerst tot rust, neem vervolgens uw telefoon in de hand en nu…..contact opnemen met autoschade service Mosman in Helmond!