Skip to content

Dé autoschadeherstel specialist!

Autoschadeherstel

Kreeg u onlangs te kampen met auto schade? Dat is een nare gebeurtenis. Autoschade komt voor in allerlei hoedanigheden. Wij hopen dat u nog in staat bent om u veilig met uw voertuig te verplaatsen. In dat geval kunt u namelijk een bezoek brengen aan ons autoschade bedrijf alwaar wij vakkundig schadeherstel aan uw auto kunnen uitvoeren.

Of het nu gaat om oppervlakkige lakschade, ruitschade of om een flinke deuk. Schade aan uw auto oogt sowieso nooit netjes en representatief. En het spreekt dan ook voor zich dat u die schade zo snel mogelijk wilt laten verhelpen door een gespecialiseerd autoschadebedrijf.

Autoschade Mosman houdt zich al sinds de jaren 60 van de vorige eeuw bezig met het repareren van allerlei soorten voertuigschades. In de loop der tijd hebben wij ongeloofslijk veel kennis en expertise opgebouwd als autoschadeherstelbedrijf.

Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

Autoschade herstel laat je natuurlijk uitvoeren door Mosman Autoschade!

Vandaag de dag is Mosman Autoschade een begrip tot in de wijde omtrek van Helmond en eigenlijk in heel Zuidoost Brabant. Met ruim 25 fulltime werknemers houden wij ons dagelijks bezig met het herstellen van auto’s. Ondanks onze grootschaligheid zijn wij flexibel en klantgericht. Wij luisteren graag naar uw wensen omtrent auto schadeherstel en komen dikwijls met creatieve oplossingen.

Een aanrijding waarbij sprake is van auto schade, dat kan verregaande consequenties hebben. Slechts een kleine impact op het voertuig kan enorme schade veroorzaken en qua reparatie hangt daar dan een prijskaartje aan. Maar daar waar mogelijk houden wij de kosten voor de reparatie zo beperkt mogelijk. Indien uitdeuken of het vervangen van plaatwerk of andere onderdelen niet nodig is, dan proberen wij dat te voorkomen.

Hét adres voor schadeherstel aan uw auto

U kunt bij ons autoschadebedrijf terecht voor onder andere:
– Steenslag- en krasverwijdering;
– Lakschade herstellen en de auto opnieuw spuiten;
– Uitdeuken
– Repareren van bumperschade;
– Etc.

Met welk type schade u ook te maken heeft gekregen, de medewerkers van ons autoschadeherstelbedrijf weten er wel raad mee. Neem dus direct contact met ons op!

Autoschade Mosman
wijzigt openingstijden

Autoschade Mosman is vanaf 1 augustus 2024 op werkdagen open tot 17:30

Voor reeds gemaakte afspraken in augustus blijven wij tot 18:00 uur beschikbaar.

Onze openingstijden per 1 augustus zijn:
maandag t/m vrijdag : 08:00 tot 17:30 
zaterdag 09:00 tot 13:00

Zon- en feestdagen zijn wij gesloten