Skip to content

Op zoek naar een autoschadeherstelbedrijf in de regio Geldrop?

Op zoek naar een autoschadeherstelbedrijf in de regio Geldrop?

Ruim 15.000 unieke adressen telt uw woonplaats Geldrop. Veel gezinnen en bedrijven beschikken in het algemeen over minimaal 1 auto. En u vindt volgens de statistische gegevens die wij achterhaalden dan ook maar liefst 15.630 auto’s in uw woonplaats. De top-3 als veroorzakers van aanrijdingen is achtereenvolgens (1) te hard rijden, (2) afleiding zoals smartphonegebruik en (3) geen voorrang verlenen. Soms zult u zelf, soms zal een ander de veroorzaker zijn. In alle gevallen is echter 1 ding zeker: een professionele vorm van autoschadeherstel is na zo’n calamiteit noodzakelijk.

Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

Een allround autoschadebedrijf in de regio Geldrop

De naam Mosman zal u vermoedelijk niet onbekend voorkomen. Ons autoschadeherstelbedrijf is gevestigd in uw buurgemeente, namelijk Helmond. Al vanaf de jaren ‘60 houden wij ons daar bezig met allerlei vormen van autoschade herstel. Dat heeft ook geleid tot de oprichting van diverse dochter- en zusterbedrijven die de door ons verworven kennis exploiteren op andere gebieden zoals caravan- en camper schadeherstel. Bij ons kunt u terecht voor reparatie van iedere denkbare schade die uw voertuig in Geldrop heeft opgelopen. Het betreft daarbij niet alleen reparaties aan de carrosserie, de lak of ruitschade. Via een van onze zusterbedrijven kunnen we namelijk ook regulier onderhoud en reparatie bieden. Op onze diensten zit standaard 4 jaar BOVAG garantie. U kunt dus weer letterlijk en figuurlijk lange tijd vooruit.

Diverse vormen van autoschade herstel

Er hoeft niet altijd sprake te zijn van een aanrijding. Ook steenslag of intensief gebruik kunnen tot gevolg hebben dat er schade aan uw voertuig ontstaat. Zowel grote schades als delicate reparaties kunnen wij uitvoeren. Wij zetten de puntjes graag op de ‘i”. Tevens kunnen we u als autoschadebedrijf adviseren ten aanzien van assurantie-gerelateerde kwesties. Auto uitdeuken, kom naar Mosman. Wij staan garant voor autoschadeherstel van topkwaliteit. De rit vanuit Geldrop meer dan waard. Neem desgewenst een van onze leenauto’s mee.