Skip to content

Uw autoschade laten herstellen in de regio Gemert?

Dat doen wij uiterst vakkundig

Bent u een van de eigenaren van de 8.050 officieel in Gemert geregistreerde personenauto’s? En heeft u een schade gereden? Helaas overkomt iedereen dat wel eens.

Met 406 personenauto’s per vierkante kilometer zijn er in Gemert ook relatief veel auto’s te vinden. Bijna 2 keer zo veel als gemiddeld in Nederland. Als men dan weet dat er ook nog eens 1.110 bedrijfsmotorvoertuigen en ruim 8oo motoren rondrijden, dan maakt dat duidelijk dat het soms druk kan zijn op de weg in en rond Gemert. Ons autoschadeherstelbedrijf Mosman is er echter om te waarborgen dat uw voertuig na iedere calamiteit weer in oorspronkelijke staat wordt hersteld.

Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

Wat kan ons autoschadebedrijf voor u als voertuigeigenaar in Gemert betekenen?

In 60 jaar tijd hebben wij een brede dienstverlening ontwikkeld op het gebied van autoschadeherstel. Wij zijn vandaag de dag dan ook een one-stop-shop op het gebied van voertuigrevisie. Kleine schades pakken wij aan door middel van onze gunstig geprijsde smart-repair-methoden. Daarmee verwijderen we steenslag en / of krassen op lak en ruiten. Wij kunnen nagenoeg contactloos uitdeuken, zowel ten aanzien van plaatwerk als bumperschade.

Sinds de jaren 60 van de 20e eeuw is ons autoschadeherstelbedrijf alleen maar verder gegroeid. Van daaruit zijn ook dochter- en zusterbedrijven ontstaan. Daar kunt u ook terecht voor reguliere onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Tevens is er binnen ons concern sprake van een schade herstelbedrijf dat zich speciaal richt op reparatie van vakantievoertuigen zoals caravans of campers.

In minder dan een kwartier bereikbaar

U bereikt ons vanuit Gemert via de N279. Maak het uzelf gemakkelijk en meldt uw schade al vooraf aan via onze website. Wij kunnen u als erkend autoschadebedrijf ook adviseren omtrent verzekeringskwesties. Dit met het oog op behoud van uw No-Claim.

Het is mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer. Naast een topkwaliteit autoschade herstelservice kunnen wij u een topkwaliteit voertuig in bruikleen aanbieden.