Skip to content

Blikschade repareren

Blikschade? Laat het repareren!

Onder blikschade verstaan we vooral de zichtbare schade aan de carrosserie van uw voertuig. Een dergelijke vorm van schade ontstaat wanneer u bijvoorbeeld te maken krijgt met een aanrijding. Echter ook tijdens het gebruik van uw voertuig kan gebruiksschade ontstaan, bijvoorbeeld door steenslag of wellicht als gevolg van grote hagelstenen. Voor vakkundige blikschade reparatie kunt u terecht bij Mosman Autoschade in Helmond.
Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

Blikschade reparatie, bliksemsnel!

Al meer dan een halve eeuw is onze firma bedreven in alle vormen van schadeherstel waaronder blikschade reparatie aan auto’s. In geval van blikschade is het meestal wel mogelijk om nog naar onze werkplaats toe te rijden alwaar wij tot het repareren van de blikschade over kunnen gaan. Van blikschade spreekt men immers wanneer de auto rijtechnisch nog goed functioneert. Toch kan het zijn dat reparatie noodzakelijk is vanwege de verkeersveiligheid of omdat bijvoorbeeld een deur niet meer open gaat of klemt. Blikschade reparatie is een vak apart. Mosman verstaat dat vak.

In de loop der tijd hebben wij als specialist ten aanzien van blikschade repareren allerlei technieken ontwikkeld om dit snel, vakkundig en prijsaantrekkelijk te kunnen doen. Ook wij houden niet van beschadigingen op en in de autolak van onze auto, net als u. Uw voertuig is een object om met trots in rond te mogen rijden. Dan is het ook wenselijk dat het er fraai en representatief uitziet. Repareren dus, die blikschade!

Direct schade aanmelden

Onze website biedt de mogelijkheid om blikschade die om reparatie vraagt, direct aan te melden. Voor een goed advies of een aantrekkelijke offerte op afstand kunt u het beste zoveel mogelijk informatie aan ons verstrekken. Indien van toepassing nemen wij u ook regeltechnische zaken ten aanzien van de verzekering uit handen. Vul in en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken om de blikschade te repareren.

Autoschade Mosman
wijzigt openingstijden

Autoschade Mosman is vanaf 1 augustus 2024 op werkdagen open tot 17:30

Voor reeds gemaakte afspraken in augustus blijven wij tot 18:00 uur beschikbaar.

Onze openingstijden per 1 augustus zijn:
maandag t/m vrijdag : 08:00 tot 17:30 
zaterdag 09:00 tot 13:00

Zon- en feestdagen zijn wij gesloten