Skip to content

Compleet autoschadeherstel in Mariahout

Bij autoschade herstel denkt u wellicht al snel aan een aanrijding.

Helaas is dat ook dikwijls de reden dat een voertuig gerepareerd moet worden. Maar er zijn ook andere situaties die tot schade kunnen leiden. In uw woonplaats Mariahout staat diefstal van onder andere auto’s bijvoorbeeld op nummer 1 als meest voorkomende criminele activiteit. Per 1.000 inwoners kregen 14 mensen daarmee in 2021 te maken. Gelukkig lukt het autodieven dankzij hedendaagse alarm- en diefstalpreventiesystemen niet altijd om het voertuig daadwerkelijk te ontvreemden. Allerlei vormen van autoschade zijn echter dikwijls toch het gevolg van hun poging, en vakkundig herstel is dan noodzakelijk.

Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

Op zoek naar een autoschadeherstelbedrijf in uw regio?

Zoekt u een autoschadebedrijf nabij Mariahout? Mosman Autoschade, gevestigd te Helmond, is een van de meest dichtbij zijnde bedrijven. Onze dienstverlening loopt uiteen van de reparatie van kleine lak- en glasschades tot vakkundig uitdeuken van een auto, zonder daarbij de lak te beschadigen. Vaak is er na een aanrijding of calamiteit heel wat mogelijk. Het is echter van belang dat u een professioneel schadehersteller in de arm neemt.

Bij Mosman kunnen we als autoschadebedrijf bogen op 60 jaar ervaring. In die tijd hebben we onze werkwijzen en procedures steeds verder verbeterd. Het resultaat: een optimaal reparatieproces tegen een beperkte prijs. Of u nu verzekerd bent of niet, daar profiteert u van.

Weten waar u aan toe bent

Vanuit uw luie (auto)stoel in Mariahout,  kunt u in geval van schade alle relevante informatie online naar ons toesturen via ons schadeformulier. Beelmateriaal ten aanzien van uw voertuig is meer dan welkom. Wij kunnen u als BOVAG erkend autoschadeherstelbedrijf een prijsopgaaf doen toekomen. Deze heeft u vaak vooraf nodig voor uw verzekering of om een reparatiebeslissing te nemen wanneer de kosten voor eigen rekening komen.

Mosman repareert en reviseert. Uw auto oogt en functioneert nadien weer als ‘herboren’.

Autoschade Mosman
wijzigt openingstijden

Autoschade Mosman is vanaf 1 augustus 2024 op werkdagen open tot 17:30

Voor reeds gemaakte afspraken in augustus blijven wij tot 18:00 uur beschikbaar.

Onze openingstijden per 1 augustus zijn:
maandag t/m vrijdag : 08:00 tot 17:30 
zaterdag 09:00 tot 13:00

Zon- en feestdagen zijn wij gesloten