Skip to content

Het autoschadebedrijf gevestigd nabij Someren

Mosman voor al uw schadereparatie!

De 19.428 mensen die in Someren wonen binnen 8.219 huishoudens bezitten met 1,3 auto’s per huishouden bovengemiddeld veel auto’s in vergelijking tot de norm in Nederland. In totaal zijn er met 10.775 personenauto’s bijna 11.000 voertuigen in uw woonplaats geregistreerd. Ieder voertuig krijgt gedurende de levensduur zo nu en dan te maken met de noodzaak tot autoschadeherstel.

De kans dat schadereparatie nodig is, hangt nogal eens samen met de autodichtheid in een bepaald gebied. Daarover hoeft u zich dan geen zorgen te maken, want gelet op de grote oppervlakte van uw woonplaats telt Someren volgens onze informatie slechts 134 auto’s per vierkante kilometer. De kans dat voertuigen ‘elkaar in de weg zitten’ is daardoor wat kleiner.

Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

Behoefte aan autoschade herstel, kom naar Mosman

Heeft u toch een botsing gehad en wilt u uw auto laten uitdeuken? Mosman Autoschade is een begrip in de wijde omgeving en via de N266 en de N612 in ‘no-time’ voor u bereikbaar. De aanleiding voor de noodzaak tot autoschade herstel hoeft echter niet altijd een aanrijding te zijn. U herinnert zich bijvoorbeeld vast nog wel de heftige hagelbui die in 2016 Someren trof en destijds het plaatwerk van een groot aantal voertuigen beschadigde. Mosman beschikt over technieken om zorg te kunnen dragen voor het uitdeuken van een door hagel beschadigde auto, zonder dat overspuiten daar altijd noodzakelijk bij is.

In ons 60-jarig bestaan hebben we op het gebeid van autoschadeherstel een grootschalige set aan reparatiemogelijkheden ontwikkeld. Hierbij letten we niet alleen op het resultaat van de reparatie maar ook op de prijs. U heeft dus wat te kiezen al naar gelang uw herstelbehoefte.

Wilt u weer helder kijken?

U kunt met uw auto in Someren ook bij ons autoschadeherstelbedrijf terecht voor herstel van glasschade. Is er sprake van een ster of barst, kom dan snel langs. Wellicht is de ruit nog te repareren en hoeft deze niet compleet vervangen te worden. Ook voor het maken van kleine putjes in voorruit kunt u bij ons terecht. Die verslechteren vaak uw zicht en dat kunt u het beste voorkomen. Vroeg of laat leidt slecht zicht immers tot ongelukken en zit u met een nog grotere schade.

Vanzelfsprekend stemmen wij de aanpak ten aanzien van onze herstelwerkzaamheden af met u en in lijn met de mogelijkheden die uw verzekering biedt. Ook de lange termijn consequenties, bijvoorbeeld ten aanzien van de premie, nemen we daarbij in overweging.