Skip to content

Hagelschade herstel

Schade aan uw auto door hagelstenen

Hagelstenen kunnen zorgen voor fikse autoschade. Helaas lijkt het de laatste jaren steeds vaker voor te komen dat zich buien met fikse hagel voordoen. De omvang van hagelstenen, feitelijk bevroren, samengepakte regendruppels, kan oplopen tot de omvang van een golfbal. We hoeven u niet uit te leggen dat dat voor enorme schades kan zorgen en zelfs voor een onveilige situatie.

Hagelschade in de regio Helmond heeft zich het afgelopen decennium al een aantal keren gemanifesteerd. Wanneer hagelstenen autoschade veroorzaken dan kan dat erg onprettig zijn. Gelukkig is Mosman in Helmond er om dit soort vormen van autoschade te verhelpen.
Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

Hagelstenen zorgen voor autoschade. Mosman verhelpt het!

De schade aan uw auto door hagelstenen is vaak tweeledig. Ten eerste zult u zien dat er allemaal putjes in met name het dak en de motorkap – oftewel de horizontaal gelegen delen – gevormd zullen worden als gevolg van de harde impact. Dit kan een aanzienlijke schadepost opleveren aangezien het de lak over de volle oppervlakte van uw voertuig kan betreffen.

Hagelschade aan uw voertuig in Helmond betekent echter ook dikwijls dat uw autoruiten sneuvelen. Met gehavende lak functioneert uw voertuig op zich nog prima maar met gebarsten autoruiten kunt u niet blijven rondrijden. Dat moet u zo snel mogelijk verhelpen. Mosman wil u daarbij graag van dienst zijn.

Extreme vakkundigheid

Mosman beheerst allerlei technieken waarmee wij de hagelschade aan uw auto door hagelstenen goed kunnen verhelpen. Onze technieken zijn gericht op het realiseren van optimaal resultaat bij optimale efficiency. Op die manier kunnen we de kosten voor u zo beperkt mogelijk houden, wat zeker van belang is wanneer u niet voor hagelstenen autoschade verzekerd bent.

Overigens is Mosman in Helmond ook bedreven in het oplossen van problemen met betrekking tot andere vormen van voertuigschade. Bijvoorbeeld schades die zich voordoen bij een aanrijding. Neem contact met ons op wanneer u meer wilt weten.

Autoschade Mosman
wijzigt openingstijden

Autoschade Mosman is vanaf 1 augustus 2024 op werkdagen open tot 17:30

Voor reeds gemaakte afspraken in augustus blijven wij tot 18:00 uur beschikbaar.

Onze openingstijden per 1 augustus zijn:
maandag t/m vrijdag : 08:00 tot 17:30 
zaterdag 09:00 tot 13:00

Zon- en feestdagen zijn wij gesloten