Skip to content

Kleine autoschade - Vakkundig verholpen

Kleine autoschade

Het is wellicht niet het ergste wat een mens kan overkomen. Toch ergeren veel mensen zich aan kleine vormen van autoschade. Een kras of een klein deukje ontsiert uw voertuig en telkens wanneer u weer naar uw auto toeloopt dan wordt u daar weer mee geconfronteerd.

Kleine schade aan uw auto vormt wellicht geen belemmering voor uw mobiliteit maar het is u wel een doorn in het oog. Gelukkig kunnen wij melden dat wij als gerenommeerd autoschadeherstelbedrijf over zeer veel expertise beschikken om ook uw kleine schade te kunnen herstellen.

Voor het herstellen van kleine autoschade bestaan speciale technieken. Steenslag is een nagenoeg onvermijdelijke vorm van schade die bijvoorbeeld veelvuldig voorkomt, zeker wanneer u veel kilometers rijdt en dan ook nog met name op de snelweg. De steentjes veroorzaken lichte deukjes en krassen.

Daar waar mogelijk zullen wij er bij het repareren van een dergelijke kleine schade aan de auto voor kiezen om de lichte beschadigingen weg te polijsten of weg te poetsen. Dat is een stuk goedkoper dan de motorkap geheel opnieuw te laten spuiten. Ook dergelijk intensief spuitwerk voeren wij echter veelvuldig uit.

Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

Laat kleine autoschade vakkundig herstellen

Autolak is ervoor ontwikkeld om niet direct beschadigd te raken. Tegen vandalisme of harde impact met een sleutelbos is echter geen enkele autolak bestand.

Wanneer krassen dieper in de lak zijn doorgedrongen, dan vraagt dat om intensievere vormen van ‘repair’. Hoewel dit op het oog slechts kleine schade is die wij aan uw auto moeten herstellen, is het dan dikwijls toch noodzakelijk om delen van de carrosserie opnieuw te spuiten.

Overigens zijn er ook hele andere vormen van kleine schade aan de auto die zich kunnen manifesteren. We hebben het dan niet over lakschade maar over ruitschade. Een sterretje of een barst in de voorruit, dat overkomt iedereen wel eens. In veel gevallen hoeft de bestaande ruit niet vervangen te worden. Is de barst in uw voorruit te groot en is verder rijden onveilig, dan vervangen wij gewoon de hele voorruit.

Onthoud dus goed: ook voor het herstellen van kleine autoschade ga je naar schadeherstelbedrijf Mosman in Helmond.