Skip to content

Taxatie bij schade aan auto

Kosten schade auto

Heeft u schade opgelopen aan uw voertuig? Dat is altijd vervelend. Wij hopen wel dat de schade niet dusdanig groot is dat u niet meer met de auto kunt rijden. Kunt u dat nog wel dan bent u van harte welkom bij autoschade Mosman in Helmond.

Wanneer u langskomt bekijken wij uw schade en zullen wij direct een inschatting maken van de kosten voor het herstellen van de autoschade.

Autoschade brengt kosten met zich mee. Gelukkig bent u daar waarschijnlijk voor verzekerd. En is de schade door toedoen van een ander ontstaan dan is het zelfs mogelijk dat u uw eigen verzekering helemaal niet hoeft aan te spreken. De meeste verzekeringen willen echter alvorens tot uitkering over te gaan sowieso een goede indicatie van de kosten voor het herstel van de autoschade ontvangen.

Daarvoor komt u gewoon even langs bij Mosman. Vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen kennen ons en hechten vertrouwen aan onze calculatie.

Onderhoud

Ook voor onderhoud van uw auto kunt u bij ons terecht als u in de regio Helmond woont.

Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Voor een taxatie voor herstel van autoschade ga je naar Autoschade Mosman

Een begroting van de kosten voor het verhelpen van uw autoschade vergt expertise van het herstelproces. Wellicht ziet u alleen een onfraaie kras maar de diepte van die kras en de exacte plaats waar die zich op het plaatwerk bevindt, zijn bepalend voor de tijd en moeite die het ons kost om deze schade te herstellen. Dezelfde kras kan op verschillende plekken andere autoschade kosten met zich meebrengen.

Zit u krap in uw tijd?

Vul dan voor een inschatting van de kosten van de schade aan uw auto ons online schadeformulier in. Wij beschikken dan direct over alle gegevens om uw schade ook in administratieve zin af te kunnen wikkelen.

U kunt ook foto’s van de schade uploaden. Wij maken dan een inschatting van de kosten van de autoschade op afstand. Dat scheelt u weer tijd.