Skip to content

Schade aan uw auto herstellen

Autoschadeherstel

Heeft u onlangs schade aan uw auto opgelopen? Wat vervelend zeg. Dat betekent niet alleen dat u wellicht minder prettig kunt rijden, u moet ook nog eens het een en ander gaan regelen.

Zo wil uw verzekering of de eventuele verzekering van de tegenpartij dikwijls graag een schade taxatie van de auto ontvangen. Voor taxatie van de schade aan uw auto kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.

Al meer dan 50 jaar kunt u voor zowel oppervlakkige lakschade, ruitschade of voor het verhelpen van een flinke deuk terecht bij Mosman Autoschade. Waar het ooit begon met slecht 1 enkel personeelslid daar telt ons autoschadebedrijf heden ten dage maar liefst 25 fulltime medewerkers.

Wij zijn zeer ervaren in het taxeren dus u kunt de taxatie van uw autoschade met een gerust hart aan ons over laten.

Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

De schade aan uw auto laten taxeren? Mosman Autoschade doet dat graag voor u.

De kosten van het repareren van een autoschade kunnen aanzienlijk zijn. Vanzelfsprekend zullen wij proberen om, indien dat mogelijk is, vergaande herstelactiviteiten zoals uitdeuken en plaatwerkvervanging te vermijden.

Met creatieve oplossingen kunnen wij u de nodige kosten besparen. Verzekeringsmaatschappijen zijn dan ook erg blij met het werk van Mosman. Voor een gedegen taxatie van uw autoschade kunt u dan ook met een gerust hart bij ons terecht.

Wanneer u het schadeformulier op onze website invult en eventuele foto’s uploadt van de geleden schade, dan zijn wij in veel gevallen in staat om de autoschade op afstand te berekenen. Wanneer u uw auto schade heeft laten taxeren koppelt u vervolgens onze bevingen terug aan de verzekeringsmaatschappij. Wanneer men weet dat de taxatie van de autoschade door Mosman heeft plaatsgevonden dan zal men slechts zelden een onafhankelijk specialist om advies vragen.

U bent bij onze expertise gebaat

Dit alles versnelt de afwikkeling van uw schade aanzienlijk. Overigens kunt u ook bij ons terecht voor een taxatie van autoschade wanneer er geen verzekeringsmaatschappij betrokken is. U kunt onze taxatie dan beschouwen als een offerte en op basis daarvan bepalen of u de reparatie op eigen kosten wenst te laten uitvoeren of niet.