Skip to content

Autoschade opgelopen in Lierop? Dat is zo verholpen

Autoschade herstel in de regio Lierop

De ruim 2.000 inwoners van Lierop zijn voor hun regionale mobiliteit sterk aangewezen op hun eigen voertuig. Steden als Eindhoven, Helmond en Weert zijn echter vanuit dit dorp goed bereikbaar in minder dan 15 minuten. En ook Venlo is vanuit uw woonplaats via de A67 snel bereikbaar.

Kampt u met schade aan uw auto in Lierop? Dat is dan lastig want dan bent u wellicht even wat minder mobiel. Maar geen nood want via de N612 bereikt u Mosman autoschadeherstel razendsnel.

Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

Allround schadeherstelbedrijf gevestigd nabij Lierop

In uw dorp is de autodichtheid 2x zo groot als gemiddeld in Nederland. Dat betekent dat de Lieropenaren extra afhankelijk zijn van hun voertuig. Wanneer reparatie van uw auto aan welk onderdeel dan ook noodzakelijk is, dan wilt u dat er dus snel gehandeld kan worden.

Mosman is al meer dan 50 jaar bedreven in het repareren van auto’s met schade op allerlei vlakken. Van aanrijding tot lakschade, wij kunnen het verhelpen. Bezoek ons autoschadebedrijf voor:

  • Het verwijderen van steenslag of krassen;
  • Complex uitdeukwerk;
  • Glasreparatie of complete ruitvervanging;
  • Autobumper reparatie.

Zoekt u daarnaast voor uw auto ook een adres in de regio Lierop om deze preventief te laten onderhouden? Het dochterbedrijf van ons schadeherstelbedrijf voor de auto, Malex Automotive verricht alle auto gerelateerde onderhoudswerkzaamheden graag voor u.

Meld uw schade vooraf even aan!

Mosman is uw partner schadebedrijf. Wij kunnen uw auto in Lierop na iedere calamiteit weer snel in optimale staat krijgen. Hoe groot de schade ook is. Om u snel en effectief van dienst te kunnen zijn, is het handig wanneer u vooraf online ons schadeformulier invult. Wij kunnen u dan sneller van advies voorzien of een maatwerk prijsofferte toekomen.

Mosman verzorgt zorgeloos schadeherstel aan uw auto.

Autoschade Mosman
wijzigt openingstijden

Autoschade Mosman is vanaf 1 augustus 2024 op werkdagen open tot 17:30

Voor reeds gemaakte afspraken in augustus blijven wij tot 18:00 uur beschikbaar.

Onze openingstijden per 1 augustus zijn:
maandag t/m vrijdag : 08:00 tot 17:30 
zaterdag 09:00 tot 13:00

Zon- en feestdagen zijn wij gesloten