Skip to content

Autoschade herstel nodig in de omgeving van Lieshout?

Voor auto schadeherstel, reparatie en veel meer in Lieshout

Bent u woonachtig in Lieshout oftewel ‘Liessent’, sinds 25 jaar onderdeel van de gemeente Laarbeek? Volgens onze statistieken is er in uw woonplaats sprake van gemiddeld 1.4 auto’s per huishouden en bijna 2.000 per vierkante kilometer. Dat is veel meer dan het landelijke gemiddelde. Inwoners van uw woonplaats hechten er dus klaarblijkelijk aan om mobiel te zijn, en ons autoschadebedrijf, gelegen op steenworp afstand van uw woonplaats, draagt daar graag aan bij.

Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

Mosman Autoschadeherstel houdt u ‘on the road’

Wist u dat zelfs een kleine schade aan uw voorruit ervoor kan zorgen dat u niet meer mag rijden? Schade aan de voorruit van uw auto kan namelijk zorgen voor gezichtsbelemmering. Dat is gevaarlijk en bij APK controle zal de keurmeester bepalen of de schade wettelijk is toegestaan. Vertakkingen in het gezichtsveld zorgen er bijvoorbeeld voor dat een auto niet door de Apk-keuring komt. Reparatie van de voorruit van uw auto in Lieshout is dan noodzakelijk en gelukkig voor u is schadebedrijf Mosman daar zeer bedreven in. Wij beschikken over diverse technieken om barsten en sterretjes in uw ruiten te repareren. Enkel indien noodzakelijk vervangen wij de complete voorruit zodat u weer onbelemmerd kunt zien.

Autobezitters uit Lieshout weten de weg naar ons schadebedrijf in veel gevallen te vinden na een calamiteit zoals een aanrijding. Echter ook voor esthetische schades die u flink irriteren kunt u bij ons terecht. En wij zijn in onze 60-jarige historie uitgegroeid tot veel meer dan alleen een autoschadebedrijf. U kunt vanuit Lieshout daarom tegenwoordig ook bij ons terecht voor regulier, preventief onderhoud.

Wij helpen u ook met de administratieve rompslomp

Bij auto reparatie in geval van autoschade komen dikwijls verzekeringstechnische aspecten kijken. Wij kunnen u veel papierwerk uit handen nemen. En is het wel zo verstandig om uw schade bij de verzekering te declareren in geval met het wegvallen van de no-claim? Schadeherstelbedrijf Mosman in Helmond kijkt het na en adviseert u erin.

Bezoek ons vanuit Lieshout en meldt uw eventuele schade voor het gemak al vooraf aan via onze website.