Barst in voorruit repareren

Scheur of barst in voorruit repareren? Goed idee! U loopt anders namelijk het risico op een boete. Of uw auto kan erop afgekeurd worden tijdens de APK. Zie voor meer informatie barst in voorruit apk.

Een scheur of barst kan namelijk ervoor zorgen dat de hele voorruit spontaan springt. Dat is geen prettig idee als u rijdt. Niet voor u en uw medeweggebruikers. Bovendien kan een scheur direct al gevaarlijk zijn. Als deze bijvoorbeeld recht voor uw gezicht zit. U kunt dan ook een boete krijgen voor het rijden met een barst in uw voorruit. Dat is afhankelijk van de grootte en positie van deze. Tot slot kunt u problemen krijgen als u een ongeluk krijgt. Het kan zijn dat u niet alle schade kunt verhalen bij uw verzekering.

Barst in voorruit repareren

Doorrijden met een barst in de voorruit is dus sterk af te raden. De voorruit vervangen is dan de enige optie om een barst in de voorruit te repareren. Autoschade Mosman kan dat snel en vakkundig voor u doen. Als erkend FOCWA autoschadeherstelbedrijf zorgen we ervoor dat u weer veilig de weg op kunt.

Kosten vervangen voorruit auto

De kosten van het vervangen van een voorruit varieert per model/merk. We kunnen u in de meeste gevallen snel vertellen wat de kosten zijn. Neem contact op met ons voor een vrijblijvend voorstel.

Vaak is het vervangen van een voorruit ook gedekt door uw autoverzekering. Meestal is ruitschade namelijk gedekt als u een WA+ of volledig casco verzekering heeft. We kunnen u in ieder geval  helpen en begeleiden met de schadeafwikkeling. Zie voor meer informatie autoschade en verzekering.

Contact

Wilt u meer weten of een afpsraak maken voor het plaatsen van een nieuwe voorruit? Mail ons dan op info@autoschade-mosman.nl of bel ons:  0492- 537307. We helpen u graag met het vakkundig herstel van de ruitschade.