Skip to content

Noodzaak tot uw auto in Asten uitdeuken?

Mosman voor acute schadereparatie

Volgens onze meest up to date statistieken zijn er in Asten in totaal 6.755 personenauto’s te vinden waarvan slechts minder dan een kwart jonger dan 6 jaar oud. Ook vindt men in uw woonplaats nog zo’n 1.700 bedrijfsvoertuigen en motoren. Verrassend genoeg een redelijk gedateerd wagenpark dus. Een auto op leeftijd rijdt in onze ervaring echter vaak nog prima. Gedurende de levensduur van een voertuig kan echter op allerlei manieren autoschade ontstaan. Denk aan ongelukken, heftige weersomstandigheden maar ook door alledaags gebruik. Een vorm van autoschade herstel is in zo’n situatie nodig of wenselijk.

Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

Mosman voorziet in compleet autoschadeherstel bij u om de hoek

Vanuit Asten is autoschadebedrijf Mosman, gevestigd aan de Zuiddijk in Helmond, in 10 minuten via de N279 of de N612 te bereiken. Bij ons kan men terecht voor een grote hoeveelheid diensten op het gebied van autoschadeherstel. Een greep uit de mogelijkheden:

Auto lakschade herstellen;
Steenslag en auto krassen verwijderen;
Bumperschade herstellen;
Auto uitdeuken en spuiten;

Mosman kan zowel voor acute schadereparatie zorgen als voor het reviseren van onderdelen die in de loop der tijd langzaam beschadigd of verweerd zijn. De dienstverlening van ons autoschadeherstelbedrijf nabij Asten gaat echter verder dan alleen lak- en deukschade verhelpen. Vanzelfsprekend dragen wij ook zorg voor reparatie van glaswerkdefecten. En door middel van diverse ‘in-house’ ontwikkelde smart-repair-methoden kunnen wij ook autoschadeherstel aan het interieur van het voertuig doorvoeren.

Tevens voor vergaand advies

De juiste aanpak ten behoeve van autoschade herstel is mede afhankelijk van of en zo ja, hoe uw voertuig in Asten verzekerd is. Daarin kijken wij actief met u mee. Zo is het in sommige gevallen verstandig om de schade voor eigen rekening te betalen. Dan handhaaft u namelijk uw reeks van schadevrije jaren waardoor uw verzekeringspremie laag blijft. Komt u er niet uit hoe dat bij u geregeld is dan kijken wij graag met u mee om u te adviseren. Als allround autoschadeherstelbedrijf heeft Mosman uiteraard veel ervaring met assurantie gerelateerde kwesties en bovendien goede directe contacten met al deze verzekeraars.

Autoschade Mosman
wijzigt openingstijden

Autoschade Mosman is vanaf 1 augustus 2024 op werkdagen open tot 17:30

Voor reeds gemaakte afspraken in augustus blijven wij tot 18:00 uur beschikbaar.

Onze openingstijden per 1 augustus zijn:
maandag t/m vrijdag : 08:00 tot 17:30 
zaterdag 09:00 tot 13:00

Zon- en feestdagen zijn wij gesloten