Voorruit reparatie

 Voorruit kapot? Geen nood! Autoschade Mosman is de voorruit reparatie expert in de regio  Helmond, Deurne en Gemert. We herstellen overigens alle soorten ruitschade en overige autoschade als all-round autoschadeherstelbedrijf.

Het herstellen van voorruiten is een van de meest voorkomende vormen van autoschade. De voorruit zit immers aan het front en vangt daarmee samen met de motorkap vaak de grootste klappen op. Schade aan de voorruit is verder haast niet te voorkomen, zeker niet bij intensief gebruik.

Veel voorkomende vormen van schade aan een voorruit zijn:

 

In alle gevallen kunnen we u vakkundig helpen. Het herstellen van de voorruit hangt af van het soort schade. Sterretjes en putjes zijn doorgaans binnen een half uur verwijderd. Een barst of scheur in de voorruit is zware glasschade. In dat geval moet de voorruit vervangen worden.

De voorruit polijsten is vaak de remedie bij kleine krassen in de voorruit. Bij diepere en zwaardere krassen is ofwel een harsinjectie of het plaatsen van een nieuwe voorruit nodig.

Kosten reparatie voorruit

De kosten van de reparatie van de voorruit hangen vooral af van de aard en zwaarte van de glasschade. Als u ons schadeformulier invult kunnen we u precies vertellen wat de prijs van het herstel is.

Glasschade is verzekeringswerk indien u WA+ of all-risk verzekerd bent. We kunnen u dan helpen en begeleiden met de schadeafwikkeling. Hier heeft u immers niet elke dag mee te maken en voor ons is het gesneden koek. Zie voor meer informatie autoschade en verzekering.

Als de ruitschade niet gedekt is door de verzekering en u zelf moet betalen kunnen we u uiteraard ook van dienst zijn.

Contact

Wilt u meer weten? Mail ons dan op info@autoschade-mosman.nl of bel ons:  0492- 537307.