Skip to content

Camera kalibratie

Mosman voert auto camera kalibratie voor u uit

ADAS vormt de afkorting voor Advanced Driver Assistance Systems. De totale verzameling van parkeersensoren en camera’s die u assisteren aan zowel de voor- als de achterzijde en de zijkanten van uw voertuig behoren hiertoe. Ze zijn gericht op vergroting van uw veiligheid en assisteren u onder andere bij het inparkeren. Dat voorkomt schades. Ook systemen met een camera die achter de voorruit geplaatst is kunnen u bijstaan, bijvoorbeeld in de vorm van het herkennen van verkeersborden, rijstrookdetectie en brakeassistance. Camera kalibratie alsmede het uitrichten van sensoren is essentieel om goed functioneren van al deze systemen te waarborgen.

Autospuiten

Het meest voorkomend bij auto’s spuiten is lakschade herstel. Onze ervaren spuiters zorgen ervoor dat er van de lakschade niets meer te zien is.

Uitdeuken

Voor bijvoorbeeld een autodeur uitdeuken draaien wij onze hand niet om. We herstellen alle soorten blikschade.

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie nodig? Wij zijn de ruitschade specialisten in de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Schade melden

Het schadeformulier autoschade van Autoschade Mosman is bedoeld om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen bij welke schade dan ook aan uw auto.

Hoe gebeurt auto camera calibration?

Een ADAS-camera werkt niet altijd meer goed wanneer er sprake is geweest van voorruitreparatie. Dit is een van de specialiteiten van Autoschade Mosman. Sterretjes en scheuren kunnen door ons vakkundig worden gerepareerd en indien noodzakelijk kunnen wij een hele ruit vervangen. Wij hebben ook aandacht voor de camera en wij zullen die dan ook vakkundig kalibreren.

Deze camera kalibratie houdt in dat wij aan de hand van diverse focuspunten sensoren en camera’s perfect afstellen. Dit waarborgt dat uw veiligheidssystemen met correcte waarnemingsdata werken. Dat voorkomt bijvoorbeeld foutieve remondersteuning of een verkeerde melding van een medeweggebruiker in uw dode hoek.

Het feit dat bestuurders meer en meer vertrouwen op de visuele veiligheidssystemen in hun voertuig, maakt auto camera calibration vandaag de dag nog belangrijker.

Voor totaal schadeherstel

Wanneer u de indruk heeft dat auto camera kalibratie noodzakelijk is en u twijfelt aan het correct functioneren van uw veiligheidssystemen, kom dan gerust langs bij Autoschade Mosman. Is er sprake van schade aan het voertuig, al dan niet aan de voorruit of op een andere plek, dan zullen wij standaard beoordelen of het noodzakelijk is om iedere camera die in de auto aanwezig is opnieuw te kalibreren of niet. U kunt bij ons rekenen op vakkundig schadeherstel van A tot Z.

Mosman zorgt ervoor dat u weer veilig de weg op kunt. Schadeherstel is ons vak, maar wij zullen toch steeds proberen om ervoor te zorgen dat het ontstaan van iedere vorm van schade zoveel mogelijk preventief vermeden kan worden.